Vklady domácností, ich substitúty, úrokové sadzby a miera finančných úspor domácností v ekonomike - Kollárová, Viera
Trendy vo vývoji vkladov domácností. Transakčné vklady domácností. Menej likvidné formy vkladov domácností (termínované a úsporné vklady). Miera finančných úspor domácností v ekonomike (vklady a podielové listy).