Proč ženy berou méně za stejnou práci? - Křížková, Alena
Nerovnosti medzi mzdami mužov a žien aj na rovnakej pracovnej pozícii. Legislatívne opatrenia a prax. Situácia v podnikateľskom a nepodnikateľskom sektore. Začiatok diskriminácie pri prijímacích pohovoroch na štúdium. Čo spôsobuje mzdovú diskrimináciu žien. Situácia v krajinách Európskej únie.