Teoretická analýza vybraných faktorov indexu obchodnej výkonnosti - Vokorokosová, Renáta, 1967-
Faktory hodnotenia obchodnej výkonnosti. Index obchodnej výkonnosti TPI - jeho vznik, využitie a výpočet.