Jak udržet volant při řízení zaměstnanců - Prokop, Pavel
Nároková a nenároková zložka finančnej odmeny pracovníka. Riadenie výkonu zamestnanca pomocou systému odmeňovania. Odmeňovanie naviazané na podnikateľský zámer firmy. Odmeňovanie ako nástroj riadenia.