Ekonomická výhodnosť finančného prenájmu a úveru ako hlavných foriem financovania nehnuteľného majetku z cudzích zdrojov v Slovenskej republike - Zubaľová, Alena, 1959-
Porovnanie ekonomickej výhodnosti finančného lízingu a kúpy na úver. Výhody a nevýhody finančného prenájmu nehnuteľného majetku v Slovenskej republike.