Management znalostí: výmysl nebo nezbytnost? - Mládková, Ludmila
Manažment znalostí a jeho základné pojmy. Charakteristika pojmov: dáta, informácie a znalosti. Dve dimenzie znalostí: explicitná a tacitná. Odovzdávanie tacitných znalostí. Význam tacitných a explicitných znalostí pre organizáciu.