Využívanie SAS-EG na PHF v Košiciach - Megyesiová, Silvia, 1969-
Využívanie analytických nástrojov softvéru SAS-EG pri výučbe študijných predmetov na Katedre hospodárskej informatiky a matematiky PHF v Košiciach.