Súhrnný indikátor spotrebiteľskej dôvery a zhnutie prieskumu verejnej mienky
Indexy spotrebiteľskej dôvery - vývoj v SR a v členských štátoch EÚ. Spotrebiteľská atmosféra na Slovensku - zhrnutie prieskumu verejnej mienky. Stručný prehľad výsledkov.