Interkultúrne rozdiely a ich význam v cestovnom ruchu - Olejárová, Miriam
Kultúra a vplyv interkutúrnych rozdielov na cestovný ruch. Vplyv kultúrnych rozdielov na kvalitu služby. Analýza interkultúrnych rozdielov návštevníkov cestovného ruchu na Slovensku. Výsledky prieskumu týkajúceho sa turistov z Čiech, Poľska, Maďarska, Rakúska a Francúzska. Význam výskumu v cestovnom ruchu z interkultúrneho hľadiska. Tvorba špecifického produktu pre národnosti. Vzdelávanie zamestnancov v cestovnom ruchu. Jazykové prispôsobenie produktu. Interkultúrny marketing.