Športovci, rozhodcovia a športové kluby vo vzťahu k dani z pridanej hodnoty a dani z príjmov fyzických osôb - Boráková, Marta
Základné informácie v oblasti zdaňovania príjmov a uplatňovania DPH v športových kluboch, združeniach a zväzoch, ako aj u profesionálnych športovcov a iných fyzických osôb, ktorým plynú príjmy od športových klubov. Za určitých podmienok ide totiž o zdaniteľné osoby z pohľadu uplatňovania zákona č. 222/2004 Z.z. o dani z pridanej hodnoty, zároveň podliehajú dani z príjmov.