Controllingový reporting - dôležitý nástroj podpory manažérskeho rozhodovania - Gallo, Peter, ml
Charakteristika štruktúry controllingového reportingu. Reportingová mapa ako nástroj hodnotenia spoločnosti. Hierarchia tvorby KPIs (key performance indicators). Zmeny a vývoj systému zobrazovania informácií. Vývojové stupne zobrazenia informácií v reportingu. Faktory úspešnosti firmy. Hodnototvorné procesy, ich definícia a určovanie. Model DFCS (diskontovaný voľný cash flow). Model EVA (economic value added).