Spracovanie rozsiahlych súborov údajov - Blahušiak, Martin
Vymedzenie pojmu databáza (DB). Príklad databázy a popisu jej prvkov. Databázové systémy a jazyk SQL. MySQL. PostgreSQL. MS Access Microsoft SQL Server. Oracle Database.