Požiadavky zamestnávateľov na vysokoškolských absolventov cestovného ruchu - Vetráková, Milota
Systém vysokoškolskej prípravy na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici. Štúdium cestovného ruchu na ďalších vysokých školách. Požiadavky zamestnávateľov na absolventov cestovného ruchu. Výsledky prieskumu. Dôležitosť spolupráce vysokej školy so zamestnávateľskými organizáciami.