Vybrané otázky formovania a rozvoja znalostnej ekonomiky Slovenska - Blašková, Mária
Vybrané otázky formovania znalostnej ekonomiky Slovenska. Stručná charakteristika pozície Slovenska, jej porovnanie s vybranými krajinami Európskej únie. Možné opatrenia na podporu rozvoja znalostnej ekonomiky Slovenska.