Efektívne budovanie interných public relations v organizácii - Čihovský, Martin
Strategický význam zamestnancov v organizácii. Otázky pôsobenia a významu PR na internú verejnosť, predovšetkým na zamestnancov. Podniková kultúra. Interná komunikácia. Nástroje interných PR. Firemné publikácie. Intranet.