Benchmarking a marketingová analýza - Dzuro, Matúš, 1983-
Benchmarking a jeho klasifikácia. Možnosti jeho uplatnenia v marketingu a algoritmus implementácie metódy v marketingovej analýze. Riziká a obmedzenia benchmarkingu.