Plánování a kalkulace ve společnosti Preciosa, a.s. popis postupu činností a návrh změn - Cvrkalová, Jitka
Charakteristika a poslanie firmy Preciosa. Úlohy a prínosy funkčného controllingu vo firme. Analýza plánovania a kalkulácie v jednotlivých krokoch. Zhodnotenie stanoveného postupu a návrh zmien z hľadiska záväznosti a času.