Brand profitability ve společnosti WALMARK, a.s. - Plucnarová, Lenka
Charakteristika spoločnosti WALMARK. Analýza systému riadenia ziskovosti (profitability management), využitie kalkulácie úplných a neúplných nákladov, jeho technická podpora a atribút, hodnotové pole. Princíp postupného krytia fixných nákladov. Klasifikácia krycích príspevkov. Hodnotenie ziskovosti značiek.