Schéma regionálnej pomoci pre veľké podniky
Pravidlá schválené vládou SR (november 2006) sú v súlade s platnými pravidlami EÚ. Rozdelenie územia SR do zón - zelená, žltá, červená zóna - podľa priemernej miery nezamestnanosti. Typy investícií. Súvisiace podmienky a pravidlá. Formy regionálnej pomoci. Výška regionálnej pomoci. Kritérium nevyhnutnosti. Nárokovateľnosť. Proces schvaľovania. Platnosť a účinnosť pravidiel.