Čím zajistit úspěch inovací - Pitra, Zbyněk
Úspech inovačného zámeru podniku podmienený uskutočnením podstatných zmien. Účelné a efektívne využívanie zdrojov ako sú technológie, ľudia, financie a vedomosti. Voľba vhodných procesov. Priebežná modifikácia trvalých hodnôt. Organizačná podpora inovácií. Zmeny v sociálnej klíme organizácie - nová firemná kultúra.