Řízení výkonnosti organizace - Cokins, Gary
Performance management - riadenie výkonnosti podniku zamerané na zlepšenie podnikateľského výkonu. Metodológie, ktoré sa využívajú na zlepšenie výkonu. Mylné predstavy o Balanced scorecard (BSC) a kľúčových ukazovateľov výkonnosti (KPI). Integrované riadenie výkonnosti.