Audit výkonnosti podniku - Košturiak, Ján
Integrovaný model podniku a metodika pre systematické meranie a rozvíjanie výkonnosti podniku vypracované spoločnosťou Fraunhofer IPA. Štyri hlavné oblasti, ktoré musí každá firma merať a rozvíjať. Metodika a postup auditu. Hlavné výsledky auditu. Hodnotené oblasti auditu výkonnosti podniku podľa IPA.