Nákupní factoring - Vontor, Roman
Charakteristika nákupného faktoringu. Financovanie materiálu a iných vstupov potrebných pre splnenie objednávky. Kombinovanie nákupného faktoringu s faktoringom pohľadávok. Výhody nákupného faktoringu. Rozdiely oproti klasickému faktoringu pohľadávok. Praktický príklad.