Lyžovačka už nestačí - Mosnárová, Barbora
Lyžiarske zariadenia na Slovensku. Segmentácia tohto trhu je obtiažna. Čím chcú slovenské lyžiarske strediská osloviť návštevníkov. Čo musia mať 5*, 4*, 3* strediská. Výdavky na reklamu lyžiarskych stredísk.