Ako vytvoriť vlastný CSR program ?
CSR - spoločenská zodpovednosť firiem. Séria článkov k názve uvedenej téme novembrového Connectingu Stratégií : Prečo sa firmy zaoberajú CSR ? Ako vytvoriť program CSR, ako etablovať CSR podľa Integry ? - Od nápadov ku stratégii a realizácii. Aký je aktuálny stav CSR vo svete a na Slovensku ? Ako komunikovať projekty CSR ?