Vyhľadávacie nástroje ako zdroj informácií na podporu rozhodovania marketingového manažmentu - Miklošík, Andrej
Dostupnosť presných a kvalitných informácií ako podmienka pre prijímanie dobrých rozhodnutí. Zdroje informácií na podporu rozhodovania. Úloha vyhľadávacích služieb pri získavaní informácií. Princípy vyhľadávania. Základné moduly fulltextových vyhľadávačov. Vytváranie poradia vyhľadaných odkazov. Obmedzenia súčasných vyhľadávačov. Neviditeľný web.