Čínský pojistný trh - velké změny a rychlý růst
Základná charakteristika rastu čínskeho poistného trhu. Veľký potenciál poistenia motorových vozidiel. Úrazové a zdravotné poistenie. Poisťovne na čínskom trhu. Zaistenie. Kultúrne bariéry a regulácia poistného trhu. Funkcia fondu na ochranu poistených klientov. Spôsob predaja poistenia. Asociácia poisťovní.