Budovanie pozície značky na trhu a lojalita k značke - Lukačovičová, Zuzana
Jedným z existenčných problémov úspešných organizácií je nájdenie si najsilnejšej pozície na trhu. Príspevok poukazuje na rozmanitosť a zložitosť problematiky pozicioningu a tvorby značky. Proces tvorby trhovej pozície značky. Prezentované sú aj výsledky štúdie ohľadom lojality k značkám v porovnaní na Slovensku a v iných krajinách. Vernosť k značkovým produktom.