Broadening of the CRM concept - the integrated relationship culture - Lesáková, Dagmar, 1949-
Rozšírenie tradičnej teórie CRM o pojem kultúra integrovaných vzťahov. Vývoj zákazníckej lojality, optimálne a efektívne väzby so zákazníkom a podpora spotrebiteľa.