Reálné opce jako úloha manažerského rozhodování o budoucí kapacitě - Strouhal, Jiří
Pokračovanie z čísla 11/2006. Porovnanie ROA (analýza investičných projektov pomocou reálnych opcií) a ČSH (čistá súčasná hodnota). Príklad investície spoločnosti ČEZ.