Bez účtovníctva je to naozaj ťažké - Burák, Emil
Modelové riešenia situácií, keď podnikateľ nemôže preukázať účtovné doklady daňovému subjektu. Ako má podnikateľ postupovať v prípade odcudzenia alebo poškodenia účtovných dokladov. Rekonštrukcia účtovníctva. Vyrúbenie dane dohodou. Postup podľa zákona o správe daní a poplatkov.