Model environmentálne orientovanej logistiky priemyselného podniku - Fidlerová, Helena
Zohľadnenie vplyvu logistických procesov na životné prostredie. Charakteristika environmentálne orientovanej logistiky priemyselného podniku. Model environmentálne orientovanej logistiky a jeho submodely. Využitie modelu environmentálne orientovanej logistiky priemyselného podniku.