Problematika identifikácie prvkov kvality v logistike a v cestnej nákladnej doprave a spokojnosť zákazníka - Štetinová, Adela
Teoretické riešenie otázok určenia prvkov kvality v prostredí služieb poskytovaných dopravnými a logistickými spoločnosťami. Možnosti riešenia tejto problematiky z pohľadu firmy. Hodnotenie dopravnej firmy z pohľadu zákazníka. Definovanie požiadaviek zákazníkov pomocou "Dotazníka kvality". Vytvorenie rebríčka požiadaviek na kvalitu v cestnej nákladnej doprave má silne individuálny charakter.