Ako postupovať pri faktorovej analýze v SAS Enterprise Guide - Stankovičová, Iveta
Vymedzenie pojmu faktorová analýza. Termín spoločný faktor. (common factor). Klasifikácia faktorovej analýzy. Všeobecná schéma aplikovania faktorovej analýzy. Odhad parametrov faktorového modelu. Praktický príklad.