Innovation factory: production of value-added quality and innovation - Zelený, Milan
Podstata inovácie ako neoddeliteľná súčasť podnikovej stratégie a organizácie. Analýza vzťahu znalostného a inovačného cyklu. Charakteristika inovačného cyklu, pridanej hodnoty, kvality, technologickej inovácie, vedomostí a informácií. Návrh metodologického základu pre transformáciu podniku na výrobňu inovácií.