Fuzzy c zhluková analýza pomocou softvéru Mathematica - Stehlíková, Beáta
Pojem podobnosť ako jeden z najdôležitejších pojmov teórie fuzzy množín. Podobnosť objektov. Prezentácia použitia softvéru Mathematica pre výpočet fuzzy zhlukovej analýzy.