Product placement: STOP - Štajer, Libor
Otázka tzv. product placementu v českom televíznom seriáli. Platnosť zákona o regulácii reklamy. Product placement ako zakázaná reklama. Klamanie spotrebiteľa. Zákaz platí pre všetky médiá. Zakázaná reklama ako jedna z foriem nekalej súťaže.