Štatistická analýza nákladovosti medikamentóznej liečby "najdrahších diagnóz" vo vybranom odbore v sledovanom období na Slovensku - Vavrová, Marianna
Nákladová analýza medikamentóznej liečby. "Najdrahšie diagnózy" z hľadiska medikamentóznej ambulantnej liečby. Náklady na pacientov podľa jednotlivých vekových skupín.