Metóda hlavných komponentov ako prostriedok prieskumnej analýzy efektívnosti priemyselných podnikov v okresoch SR - Vojtková, Mária, 1966-
Prieskumná analýza efektívnosti hospodárenia priemyselných podnikov v jednotlivých okresoch SR pomocou metódy hlavných komponentov s využitím rotácie, ktorá bola historicky vyvinutá až o niečo neskôr v súvislosti s faktorovou analýzou. Samotná aplikácia bola uskutočnená v SAS Enterprise Guide verzia 4.1.