Vývoj pôrodnosti a plodnosti na Slovensku a v Maďarsku v období 1950-2004 - komparatívna analýza - Jakúbeková, Justína
Historický pohľad na vývoj základných ukazovateľov pôrodnosti. Vývoj hrubej miery živorodenosti na Slovensku a v Maďarsku (1950-2004).Špecifická plodnosť na Slovensku a v Maďarsku.