Internet a www sídlo ako nástroje budovania imidžu firiem a podnikov - Loydlová, Miroslava
Využitie internetu ako imidžotvorného prvku. Zmysel a význam www sídla pri budovaní imidžu organizácie. Zlepšovanie a udržiavanie dobrého imidžu je dlhodobý proces, preto je rozumné využívať možnosti, ktoré ponúka technologický pokrok v oblasti internetových aplikácií. Prostredníctvom dobre vytvoreného www sídla môže firma ukázať, že je moderná, schopná prispôsobiť sa novým trendom a držať krok s aktuálnym vývojom. Reklama na internete môže zvýšiť predaj, zlepšiť imidž značky a priniesť zákazníkom nové informácie o produktoch a službách.