Znalostná ekonomika ako faktor konkurenscieschopnosti Slovenska - Lukačovičová, Zuzana
Znalostná ekonomika ako faktor konkurencieschopnosti. Význam znalostnej ekonomiky. Konkrétne kroky smerovania Slovenska k znalostnej ekonomike. Vládny program Minerva. Využívanie počítačov v domácnostiach. Moderný systém vzdelávania ako podmienka znalostnej spoločnosti.