Rozhodovanie o medzinárodných aktivitách firmy - Matušovičová, Monika, 1967-
Obchodné spoločnosti, ktoré sa rozhodli podnikať v medzinárodnom meradle, musia najprv porozumieť medzinárodnej obchodnej politike. Úrovne rozhodovania medzinárodného obchodného manažmentu. Dve základné kategórie motívov internacionalizácie obchodných podnikov. Voľba medzinárodnej marketingovej stratégie a formy vstupu na trh.