Veletrhy v éře hyperkonkurence - Pavlů, Dušan
Veľtrh ako najvýznamnejšie miesto prezentácie. Veľtrh ako špecifická propagačná akcia. Hlavné konkurenčné výhody veľtrhu. Veľtrh ako multimédium, ktoré sprostredkováva súbor informácií. Vystavovatelia na veľtrhu.