Strategické plánování podnikatelských programů současnosti - Šulák, Milan
Vypracovanie vízie rozvoja podniku a jeho ciele. Analýza hlavných cieľov vízie rozvoja podniku. Klasifikácia indikátorov umožňujúcich dosiahnutie týchto hlavných cieľov. Vplyv podnikateľského prostredia na rozvoj podniku. Strategické rozhodovanie pri tvorbe rozvojového plánu.