Řízení inovací v malých a středních podnicích (klastrech) - Molnár, Zdeněk
Pojem inovácie vo všeobecnosti. Motivácia k inováciám a inovačná schopnosť. Inovačné stratégie vhodné pre malé a stredné podniky. Klasifikácia typov úrovní inovácií. Charakteristika inovačnej stratégie podľa výsledku SWOT analýzy, rozvratnej inovačnej stratégie a stratégie inovačného sub - dodávateľa. Asymetrické zacielenie. Zlučovanie firiem. Definícia, prvky a inovačné stratégie klasteru.