Credit risk management in banking institutions - information, process and procedures - Ramke, Christian
Riadenie úverového rizika v bankovom sektore z pohľadu makro úrovne. Zameranie sa na komerčné banky. Analýza procesu riadenia úverového rizika. Duálny charakter monitorovania úverového rizika. Potreba kvalitných informačných systémoch v tomto procese.