Vplyv podnikovej kultúry na vnútropodnikovú situáciu - Fazekašová, Martina
Analýza a zhodnotenie súčasného stavu podnikovej kultúry vo vybraných podnikateľských subjektoch PPoK v SR. Názory manažérov na rôzne aspekty podnikovej kultúry. Dôležitosť podnikovej kultúry a očakávania manažérov.