Znalostný manažment a jeho dôsledky pre strategické riadenie ľudských zdrojov - Jamnický, Peter
Vplyv znalostného manažmentu na riadenie ľudských zdrojov. Riadenie konkurencieschopnosti firmy analýzou mzdových nákladov v jednotlivých krajinách.