Na děti v reklamě působí emoce - Dvořáková, Šárka
Mladá populácia vystavená silnému pôsobeniu reklamy. Efektivita oslovenia zákazníkov v závislosti od poznania špecifík cieľovej skupiny. Vekové kategórie detí pre marketingové účely. Čo by sme mali vedieť o deťoch ako o spotrebiteľoch. Úloha detí pri nákupnom rozhodovaní.